Eerlijk en betrouwbaar Halal

Everybody loves Wahid

Omdat je altijd op ons kan vertrouwen. 

كل يوم

Jouw vertrouwen is ons veel waard. Daarom nemen we jouw eten serieus, al meer dan 30 jaar. Met onze producten garanderen we je kwaliteit en halalwaardigheid. Daar kun je op vertrouwen. Dit zijn onze uitgangspunten.

Table of Contents

Puur

Vanzelfsprekend staat ook dierenwelzijn bij ons centraal. De dieren worden met respect en de grootste zorg behandeld en eten uitsluitend vegetarisch.

Natuurlijk wordt alles volgens de islamitische wetten geproduceerd.

Certificering

Van de boerderij tot op je bord: de hele productieketen wordt dagelijks en met uiterste zorgvuldigheid gecontroleerd. Dat doen we zelf én dat doet Halal Correct.

Dit onafhankelijke instituut werkt volgens de strengste internationaal erkende richtlijnen en standaarden zoals onder andere overeengekomen door OIC/SMIIC, de wereldorganisatie van islamitische landen, en de Maleisische en Indonesische standaarden.

We zijn dan ook trots op ons Halal Correct certificaat.

Halal Correct voert zowel aangekondigde als onaangekondigde inspecties uit tijdens het hele productieproces. Op deze manier garandeert Wahid de halalwaardigheid: onafhankelijk, transparant en wereldwijd gecertificeerd.

Kwaliteit

Van vers rundergehakt tot kant-en-klare lahmacun: koop je een van onze producten, dan mag je erop vertrouwen dat je de hoogste kwaliteit krijgt. We werken uitsluitend samen met GFSI gecertificeerde partners en houden ons daarmee dan ook aan de strengste productie-eisen.

Wahid is zelf ook IFS-gecertificeerd: we houden ons aan internationaal vastgelegde normen om voedselhygiëne, veiligheid en productieprocessen te waarborgen.

kwaliteit

Halal vlees

Wahid produceert en verkoopt alleen halal vlees.

We zorgen ervoor dat onze dieren een vegetarisch dieet krijgen.

Dus varkens, onreine dieren en vleeseters kom je bij ons niet tegen.

Onze klanten

عملائنا

Ik wil graag alles uitproberen, ook de authentieke smaken, een echte kroket, frikandellen, … maar ook een broodje bapao, of een rookworst! … Nieuwe dingen die je nu kan eten, wat eerder niet mocht.

Alles uitproberen nu het kan!