Ons verhaal

Everybody loves Wahid

كل يوم

Echt zorgeloos genieten kan alleen wanneer je kan vertrouwen op een top kwaliteit, betrouwbaar halal merk. Dat is waar Wahid zich elke dag voor inzet.

 

Table of Contents

Islamitische slagerij 

In 1983 begin Wahid Ramdjan iets heel nieuws: de eerste Islamitische slagerij met ‘Nederlandse’ producten. 

Nieuwsgierige moslimconsumenten wisten de slagerij al snel te vinden.

Want goede verhalen die gaan snel rond. Zeker omdat iedereen wist dat al onze producten top kwaliteit halal waren. Wahid’s slagerij groeide en werd groter en bekender.

In 2000 bewees Wahid alle moslims in Nederland een grote dienst door zijn producten voortaan grootschalig te laten produceren en zelf naar de klant te brengen.

De groothandel was geboren.

Onze start

2006 Nederlandse retail 

Dat Wahid in 2006 de eerste halal leverancier van de Nederlandse Retail werd, dat verbaasde anderen misschien. Maar ons eigenlijk niet. 

Het was gewoon het volgende logische hoofdstuk in ons verhaal.

In de jaren daarna bleven we doen waar we goed in waren. We verrasten onze klanten voortdurend met nieuwe lekkere producten terwijl we net zo vertrouwd als vroeger bleven.

Eten van nu, met het gevoel van vroeger.

2011 Anur neemt Wahid over

In 2011 werd Wahid overgenomen door Anur Halal Food. Dat bracht ons merk in een stroomversnelling.

Binnen korte tijd introduceerde Wahid verschillende innovatieve versconcepten op de markt. Zo openden we de deuren bij de grote supermarktketens in Nederland.

In de schappen van de supermarkten vind je niet alleen onze verse producten, zoals vlees, vleeswaren, kaas en salades. We breiden doorlopend verder uit. Onder andere met een uitgebreide selectie van Oosterse en Hollandse diepvriessnacks. 

Wahid Anur
Eettrends

Alle eettrends

 

Nu is het 2023 en de tijden zijn veranderd. Wij merken dat jonge, moderne moslims, net als niet-moslims in alle vrijheid mee willen doen aan alle eettrends en eetwensen. 

Ze zijn nieuwsgierig naar nieuwe gerechten uit diverse culturen. 

Of het nu gaat om ontbijt, lunch, onderweg of een avondmaaltijd. Ze willen volop genieten van het leven, samen met vrienden en familie en van heerlijk eten. 

Everybody loves Wahid

Vandaag biedt Wahid je de allerlekkerste gerechten, de vrijheid om te kiezen waar jij zin in hebt en deze boodschappen gewoon kunnen halen bij elke supermarkt bij jou om de hoek.

Wahid was en is het avontuurlijke merk dat samen met jou nieuwe dingen zal blijven ontdekken. Die de laatste eettrends van over de hele wereld voor jou toegankelijk maakt.

We zijn veertig jaar geleden als voorloper begonnen. En dat zullen wij altijd blijven.

Wahid Halal

Het is allemaal wat makkelijker in de supermarkt. Er is meer keus, met broodbeleg en zo. Je hebt salami, kipfilet. … Het geeft je het gevoel dat je er meer bij hoort, eerst was het allemaal ‘dat is niet voor mij’.

Het verhaal moet goed zijn.

In jouw supermarkt

Je vindt ons in steeds meer supermarkten. Vind snel de supermarkt in jouw buurt en vraag naar de producten van Wahid.